Primarul din Timiş care l-a întrecut pe Nicolae Ceauşescu

primarul din timis

Nicolae Ceauşescu ar fi crăpat de invidie dacă l-ar fi cunoscut pe primarul comunei Moşniţa Nouă, Florin Bucur. Dacă dictatorul comunist mai avea ceva reţineri atunci când lua decizii care să combată credinţa în Dumnezeu, primarul din Moşniţa Nouă n-a avut nici o jenă pentru a a-i pune cu botul pe labe pe toţi credincioşii din comunitate.

CITEȘTE ȘI: Măsuri de precauție: tuneluri de dezinfectare în piețele din Timișoara

Agăţându-se de starea de urgenţă impusă la nivel naţional, Florin Bucur şi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Moşniţa Nouă au stabilit pentru perioada Sărbătorilor Pascale reguli mai draconice decât cele bolşevice. Astfel, la punctul 1, se interzice distribuirea ramurilor de salcie sau finic, a Luminii sau a pachetelor cu daruri alimentare de către voluntari sau preoţi. Cei care va fi depistaţi vor fi bătuţi cu salcia la fund chiar de domnul primar.

De asemenea, la punctul 2, se interzice distribuirea pâinii numită „Paşti” în locuri special amenajate sau prin intermediul voluntarilor la domiciliul credincioşilor. Cei care nu se vor supune vor primi, apoi, pâine pe cartelă. La punctul 3, se interzice spovedania şi împărtăşania realizate de preot la domiciliul credincioşilor, ele urmând a fi anulate prin hotărâre de consiliu local.

Conform punctului 4, slujbele religioase se vor oficia doar în lăcaşurile de cult, fără accesul publicului, putând fi transmise în mass-media sau online.  Primarul din Moşniţa Nouă, supranumit şi „regele imobiliarelor”, a renunţat să mai introducă punctele 5 şi 6, unde se reprograma Paştele şi se interzicea Învierea lui Iisus până atunci când va decide Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al comunei. Lăsând gluma la o parte, este evident că sancţiunile sunt pamfletare, dar cele patru puncte enumerate sunt cât se poate de reale.Că nu sunt constituţionale,etice sau de bun-simţ, nu mai contează acum, pentru că doar primarul dă Lumină în comună.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

15 thoughts on “Primarul din Timiş care l-a întrecut pe Nicolae Ceauşescu

 1. Aceste recomandari sunt facute pentru localnicii de vita veche cei care locuiesc in vatra veche a satului,ma indoiesc ca in sec 21 un om educat ,care are ceva scoala si care a avut 100000 de coco ca sa isi cumpere o vila mai crede in Mos Craciun care a inviat blablabla………

 2. Hîc!
  Tu. Eu cred ca tu ai baut tot vinul de pasi sau ai schimbat Vodka cu altceva.
  Articolul asta…mizeria asta… Doar beat manga ai putut sa o publici.

  Nu mai bea boss ca te-ai stricat de tot, gata!

 3. Pentru astfel de „stiri”,”articole”, ajung mii de viitori pacienti muribunzi in spitale. Ordonanta de urgenta presupune limitarea contactului cu alte persoane, locuri,obiecte posibil contaminate. Domn jurnalist cu drept de libera exprimare, te rog binevoitor ca atungi cand vei lua covid-19, sa te tratezi cu frunze,paine si vin, si poate o rugaciune.

 4. Pentru Ana P….a ateii rog sa se abtina . Nu tie rusine ?? Tu femeie ca sa nu zic altceva La Market de ce te duci ?? Ca si acolo teebuie respectata ordonanta tampito Doar Dumnezeu ne mai scapa din necazul asta , Miluieste ne Dumnezeule dupa mare mila ta

 5. Mai terminati cu drepturile … constitutionale prezentate aiurea!

  Aici e vorba de o epidemie catastrofala care trebuie invinsa!

  Ce are Constitutia cu asta? Dreptul la sanatate e garantat!
  Daca pandemia se poate opri doar prin distantare sociala asta e. Stam in casa unde ne putem ruga si dupa ce se termina puteti sta non-stop la biserica!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *