Primăriile din județul Timiș, tot mai cochete. Care e cea mai spectaculoasă? (foto)

dudestii noi 8

Preocuparea pentru frumos pune stăpânire pe tot mai multe primării din județul Timiș. Vremurile în care clădirile gri și anoste tronau în centrul localităților au apus, acum sediile administrațiilor locale fiind din ce în ce mai îngrijite. Aranjamentele florale sunt în prim-plan, iar de acestea se ocupă în special doamnele.

La primăria din Saravale, de exemplu, femeia de serviciu are grijă de mușcatele de la ferestre.

saravale 1

În Dudeștii Noi, există o firmă ai cărei angajați sunt preocupați de înfrumusețarea comunei. Iar în fața primăriei își dau mai abitir silința.

primaria dudestii noi

”La început le mai spuneam eu cum să fie unele aranjamente, însă acum nu mai este cazul”, spune Alin Nica, edilul-șef al localității. În fața primăriei panseluțele ies cel mai mult în evidență, însă modelul nu este luat după cel din Timișoara, pentru că ”noi am avut panseluțe înainte de Robu”, spune Nica.

La Șandra dorința de a avea flori pe aleile din fața administrației locale însă este atât de mare încât aleșii au decis să pună ghivecele chiar și în suporturile pentru coșurile de gunoi. Astfel, lângă mușcate mai apare câte… un muc de țigară sau un cotor de măr, în suportul special realizat pentru stingerea țigaretelor.

primaria sandra 1

La Darova și Jamu Mare exponatele stau la loc de cinste. Obiecte recondiționate tronează în fața sediilor primăriei, fiind o adevărată atracție.

primaria darova

O altă primărie arătoasă este cea a oraşului Jimbolia, unde peisagistica se îmbină armonios cu imobilul istoric.

primaria jimbolia

De departe, însă, cea mai spectaculoasă primărie din punctul de vedere al esteticii este cea din Lenauheim. Statuia poetului Nikolaus Lenau înconjurată încă de verdeață impresionează orice trecător, fiind o operă de artă aparte.

primaria lenauheim 1

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Primăriile din județul Timiș, tot mai cochete. Care e cea mai spectaculoasă? (foto)

  1. Eu zic ca primaria comunei SACALAZ e pe primul loc are mare grija de cetatenii ei in special de cei care locuiesc pe la blocuri prinaria le asigura acestor cetateni muzica gratis in fiecare seara pentru asta primaria a semanat in santul din centru trestie si a populat santul respectiv cu tot soiul de broaste care de care mai cantatoare si le a asigurat broastelor apa care cuge permanent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *