Primarii PSD din Timiş, curtați de… pețitori săraci

Adrian Negoita

Partidele politice duc o luptă intensă pentru acapararea a cât mai multor primari, aceștia fiind considerați vectorii cei mai importanți în alegeri. În ultima vreme, s-au vehiculat informații că două formațiuni politice recent apărute, ALDE și PMP, și-au intensificat acțiunile în județ, încercând racolarea unor primari.

În timp ce PNL Timiș spune, prin vocea copreședintelui Dan Popa, că trebuie să contracareze cu mare atenție această ofensivă a partidelor mici, pesediștii timișeni sunt mai relaxați.

Adrian Negoiță (foto), secretar general al PSD Timiș, afirmă că demersurile celor de la ALDE și PMP nu pot fi luate în serios, atâta vreme cât sunt lipsite de consistență:

”Noi avem primari serioși, cu mandate multe în spate, care nu cedează la niște fleacuri. Faptul că se duce cineva să discute cu ei, fără a veni cu  o ofertă tentantă, arată multă superficialitate. Nu poți lua în serios așa ceva. Este ca și când m-aș duce eu la domnul Nicolae Robu și i-aș propune să vină la PSD. Desigur, cei din ALDE și PMP pot să se plimbe prin județ, mai ales că vremea e frumoasă și ține cu ei”.

Foto: pressalert.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *