Primăria Timişoara ne chestionează cu privire la calitatea transportului public. SPUNE-ŢI PĂREREA!

tramvai Timisoara

Începând cu toamna anului 2014 și până la finalul anului 2015, în Timișoara și zona inclusă în polul de creștere se desfășoară un amplu proiect de strângere de date și informații cu privire la toate tipurile de transport în vederea realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, studiu impus de Uniunea Europeană și necesar accesării de fonduri europene în perioada 2014-2020.

 

În cadrul acestui plan, una din chestiunile abordate este cea referitoare la calitatea transportului public din capitala Banatului, acest lucru dorindu-se a fi studiat cu ajutorul unui chestionar accesibil pe site-ul Primăriei Timișoara.

 

Timișorenii sunt rugați să-și rupă cinci-șapte minute din timpul lor liber și să contribuie la îmbunătățirea calității transportului public din oraș. Printre altele, cei care conceput sondajul doresc să afle care dintre mijloacele de transport în comun – troliebuze, autobuze și tramvaie – sunt mai des folosite și cât de des și ce linii de tramvai ar trebui modernizate.

 

De asemenea, este lansată ideea unor trasee nocturne pentru transportul public și sunt solicitate opinii asupra aspectelor pozitive și negative din această activitate, cu note bune sau proaste, în funcție de opinia fiecăruia. Răspunsurile la chestionar pot fi date până la data de 1 septembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primăria Timişoara ne chestionează cu privire la calitatea transportului public. SPUNE-ŢI PĂREREA!

  1. Transportul în comun e absolut jalnic. E murdar, nu e climatizat, iarna îngheți, vara mori de cald. Vin foarte rar și sunt și nesigure, foarte mulți hoți. În plus la sfârșit de săptămână nu prea ai de unde cumpăra bilete. Deci e de preferat de multe ori mersul pe jos dacă distanța permite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *