Primăria Timişoara își redeschide porțile

Începând de luni, 9 ianuarie, Primăria Timişoara își reia programul cu publicul, după o pauză de trei săptămâni, interval în care au fost deschise doar câteva birouri (evidența persoanelor, pompele funebre, încasarea amenzilor).

Primăria va prelua din nou solicitări din partea cetățenilor, la toate direcțiile de specialitate. De asemenea, va fi reluată activitatea de încasare a taxelor și impozitelor locale.

Direcția de asistență socială, prin Serviciul pentru protecția copilului și familiei, cu sediul pe Strada Platanilor nr. 2 (mansarda Grădiniței nr. 23 – intrarea lateral stânga), a anunțat că începând de luni va prelua cererile pentru întocmirea anchetei sociale necesară încadrării copiilor cu dizabilităţi în grad de handicap.

Programul este următorul: luni și miercuri – 8,30-14,30; marți – 8,30-14,30 și 15-17,30; joi – 8,30-14,30 și 15-16,30; vineri – 8,30-13.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Primăria Timişoara își redeschide porțile

  1. Asta da sarbatori de iarna… 3 saptamani intr-o bucata… trai si viata pentru angajatii primariei. Daca dadea primarul o decizie de urgenta, se putea prelungi pauza pana catre Pasti. Munca e pentru prosti, se spunea pe vremuri. Primaria Timisoara a facut dovada.

Lasă un răspuns