Primăria Timișoara încasează tot mai puțini bani

Primaria Timisoara

Vorbind despre un bilanț al guvernării PSD-ALDE după o jumătate de an, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, s-a arătat, evident, nemulțumit: „Bilanțul la șase luni e unul rușinos prin prisma promisiunilor făcute, dacă ne uităm câte lucruri s-au materializat din cele promise și așteptate de mulți cetățeni, unele s-au prorogat, altele nu s-au mai făcut…

Eu sunt îngrijorat mai ales prin prisma încasărilor la bugetul local. Este a șasea vară de când sunt primar și niciodată nu am avut încasări atât de mici, chiar dacă erau mai scăzute în sezonul estival. În fiecare dimineață mi se prezintă disponibilul din conturi, iar acum câteva zile, de exemplu, aveam doar 81.000 de lei.

De obicei, operăm cu sume din șase cifre, nu din cinci. Cred că ceea ce se vorbește la nivel național în privința mersului economiei este real. Vom vedea cât vom lua din cotele defalcate din impozitul pe venit. Sper să vină mai mult, pentru că începem să avem nevoie să facem plăți.

Noi nu avem restanțe de plată, dar eu întotdeauna operez anticipativ. Acum îmi fac griji pentru viitor și, repet, senzația este că ceva se întâmplă în economie”, a explicat Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns