Primăria Sânandrei, prejudiciată „din pix” cu peste 5000.000 de euro!

sanandrei

Primăria Sânandrei nu va putea recupera o pagubă de mai bine de 500.000 de euro din cauza unor chichiţe judecătoreşti şi a unor jocuri de culise greu de imaginat.

Comuna avea de recuperat peste jumătate de milion de euro de la firma „Terminal West”, controlată de controversatul afacerist Nikolaus Mann, condamnat în primă instanţă la 15 ani de închisoare. În acest sens, primăria a demarat procedura oficială de executare silită, întrucât societatea a refuzat să achite debitul restant sau să solicite o reeşalonare a creanţelor.

Bunurile „Terminal West” au fost evaluate la 6,3 milioane euro, urmând ca în 15 iunie să aibă loc licitaţia acestora. În ultima clipă, însă, pentru a evita executarea, firma „Terminal West” a solicitat intrarea în insolvenţă.

Cererea a venit după ce primăria a refuzat solicitarea unei firme austriece, chiriaşă a „Terminal West”, care ar fi vrut să cumpere prin vânzare directă. Primăria nu a fost de acord cu aşa ceva, întrucât nu existat acordul acţionarilor şi s-ar fi încălcat legea. Primarul comunei Sânandrei, Claudiu Coman, este uluit de această răsturnare de situaţie, mai ales că, până acum, cei de la „Terminal West” susţineau în sălile de judecată că nu sunt o societate în derivă, ci una care îşi poate permite achitarea datzoriilor.

Mai mult, cererea de intrare în insolvenţă a fost depusă în 8 iunie, iar a doua zi a şi fost admisă! Asta, în condiţiile în care, în aceeaşi zi, au mai fost înregistrate trei cereri şi nici una nu a primit nici măcar termen de judecată! Primarul Claudiu Coman este foarte dezamăgit că nu se va mai putea organiza licitaţia, mai cu seamă că se anunţaseră deja potenţiali cumpărători.

Astfel, primăria nu îşi va mai putea recupera paguba uriaşă, datorită unor jocuri de culise promovate de firma latifundiarului Nikolaus Mann.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Primăria Sânandrei, prejudiciată „din pix” cu peste 5000.000 de euro!

  1. Nu-l mai satură Dumnezeu pe Nicky ăsta al meu! Tot i-am spus sa se liniștească dar el nu și nu. Te iubesc iubire iubita.

  2. De fapt este vorba despre o spaga de 1500000 euro pe care trebuia sa o primească primarul Coman Claudiu în cazul în care terenurile în cauza (în valoare de 15 milioane euro)s ar fi vândut cu 3.5 milioane euro

Lasă un răspuns