Primăria Lugoj se digitalizează

Primăria Lugoj se digitalizează

Primăria Lugoj se digitalizează

Autoritățile lugojene pregătesc achiziția unui soft prin care angajații Primăriei să aibă acces în instituție, dar care se va ocupa și de pontajul orelor de program sau solicitarea concediului de odihnă.

„În era tehnologiei găsim pe piață o serie de instrumente cine simplifică sarcinile și ne ajută să fim eficienți. Unul dintre aceste instrumente este sistemul de control, acces și pontaj.

CITEȘTE ȘI: Cine este Andrew Tate, noua vedetă TikTok care promovează conținut violent și misogin / El s-a mutat din Marea Britanie în România și este anchetat pentru trafic de persoane și viol – presa britanică

Gestionarea orelor de muncă, a concediilor sau a accesului în instituție în funcție de drepturile fiecărui angajat, sunt doar la un click distanță, renunțând prin implementarea acestui sistem la activitățile redundante care se fac zilnic sau lunar”, a declarat Anca Micșa Oprea, City manager, conform radioresita.ro.

În primă fază, proiectul va fi implementat la clădirea principală a Primăriei Lugoj, urmând ca mai apoi să fie introdus și la instituțiile din subordine.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns