Primăria din Giroc se va extinde pe… verticală. Cei peste 16.500 de locuitori vor fi deserviţi mai bine

”Stop joc!” la Giroc. Ultimatum pentru "combinațiile" din primărie. Vicele Dan Vîrtosu: "De astăzi, am plecat pe un nou drum"

Edilii locali din comuna Giroc își propun să etajeze clădirea în care funcționează primăria, pentru că birourile existente au devenit neîncăpătoare.

Încăperile sunt mici, funcționarii fiind îngrămădiți și câte trei într-un birou. Ca soluție tehnică a fost alaeasă cea de etajare pe piloni, dar proiectul nu este definitivat în această privință. De aceea, nu s-a stabilit încă nici modul de compartimentare.

Ideea acestei extinderi pe verticală este aceea de a crea condiții optime de lucru pentru personalul primăriei și servicii mai bune pentru cetățeni.

Comuna Giroc s-a dezvoltat în ultimii ani, apreciindu-se că populația care trăiește aici depășește 16.500 de locuitori, dacă sunt incluși și flotanții. Iar acest lucru a determinat și creșterea numărului de poziții în organigramă pentru a se putea face față din punct de vedere admnistrativ la multitudinea de probleme pe care le-a generat această evoluție.

În prezent, în Primăria Giroc lucrează 38 de funcționari, la care se adaugă cei doi demnitari locali, respectiv primarul și viceprimarul. În privința termenului de realizare se speră că acest proiect va putea demara în acest an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns