Prima tură ciclistă bănăţeană

Prima tură ciclistă bănăţeană din acest an se va desfăşura în 10 iunie. Punctul de întâlnire pentru plecarea în cursă este „Casa Verde pentru Biciclete” (Platforma Timco), la ora 9,30. La ora 10, bicicliştii vor porni pe traseul: platforma Timco – pista Bega – Utvin – Sânmihaiu Român – La Livada – retur.

Lungimea turei este de aproximativ 30 de kilometri, durata de parcurgere fiind de circa şase ore. La mijlocul turei se va realiza un popas mai lung („La Livada”), iar pe parcurs se vor face pauze de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Va fi o tură lejeră, permisivă tuturor categoriilor de vârstă și experiență. Acesta este un traseu accesibil bicicletelor de oraș și de tip mountainbike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protecţie şi a vestei reflectorizante. Participanții sunt rugaţi să aibă camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară.

Această tură bănățeană este prima dintr-o serie de şase care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.