Prima parcare supraetajată din Timișoara

Vineri va fi inaugurată prima parcare supraetajată din Timișoara, după o investiție privată de 12,6 milioane de euro. Aceasta va deservi Iulius Mall și ansamblul mixt Openville și este situată în partea laterală a mall-ului, având 910 locuri și fiind una dintre cele mai mari de acest tip din țară.

Noua parcare este compusă din demisol, parter şi patru etaje, punând la dispoziţie aproximativ 150 de locuri pe fiecare nivel. Investiția este dotată cu lifturi, tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie.

La intrarea în parcare, două panouri electronice vor afişa numărul de locuri libere disponibile în interior. Accesul maşinilor în parcare se va realiza prin intermediul a două intrări, ambele din Calea Sever Bocu, de pe banda suplimentară special creată cu acest scop odată cu lucrările de modernizare a arterei.

Ieşirea din parcare va fi posibilă de pe patru niveluri – parter, etajele 1, 2 şi 3 – prin intermediul unei rampe care conduce spre intersecţia străzilor Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu şi Calea Sever Bocu.

Din intersecţie, şoferii vor avea posibilitatea fie să meargă spre Calea Aradului, fie să vireze spre dreapta şi să se îndrepte spre sensul giratoriu din zona Bulevardului Antenei. Din noile spaţii de garare, clienţii vor ajunge în Iulius Mall prin intermediul a două pasarele pietonale, care conectează parcarea supraetajată de mall.

Prima oră de staţionare în parcarea supraetajată va fi gratuită. Ulterior, tariful va fi de trei lei/oră pentru intervalul orar 7-23. Pe timp de noapte, între orele 23-7, tariful de staţionare va fi de un leu/oră. În continuare, clienţii vor putea parca gratuit în celelalte parcări exterioare amenajate în proximitatea Iulius Mall.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns