Prima fisură în PSD Timiş făcută de Pro România

pro romania

Victor Ponta a apărut în conferinţa de presă de la la Timişoara alături de Nicolae Birău, primarul PSD al comunei Variaş, transmiţând, în felul acesta, un mesaj destul de clar.

CITEȘTE ȘI: Aqua-parcul din Sânnicolau Mare face valuri

Liderul naţional al partidului Pro România a vorbit despre întâlnirea avută anterior cu primarii timişeni, în care s-a discutat deschis despre proiectele lansate şi despre felul în care edilii ar putea sprijini Pro România, deşi legea nu le permite să plece din PSD.

Ponta a spus că primarul din Variaş a decis să facă ceva mai mult, fiind hotărât să candideze în 2020 din partea Pro România.

CITEȘTE ȘI: Carmen Şerban, supărată foc după ce s-a scris că ar fi murit. „Nişte gunoaie””, a spus timișoreanca

Nicolae Birău a declarat că rămâne, totuşi, în PSD Timiş, însă nu mai agreează politica de la centru a PSD, unde nu mai sunt permise şi alte opinii.

Mesajul central transmis de Victor Ponta a fost unul împotriva luui Liviu Dragnea, precizând că nu are nimic cu un PSD reformat, european, ci doar cu modul în care actualul preşedinte îi conduce pe social-democraţi:

CITEȘTE ȘI. Un primar din Timiș, în duet cu Dan Bittman

„PSD a ajuns mai rău decât PRM, cu un discurs populist şi le-am spus asta şi primarilor. În Timişoara, în 2011, mă opreau oamenii pe stradă şi mă întrebau când scăpăm de Băsescu.

Acum, mă întreabă când scăpăm de Dragnea. Mă gândesc care era mai rău”. Victor Ponta s-a referit şi la guvernarea dezastruoasă şi ruşinoasă, la pericolul de a ne face de râs când vom prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, „cu toţi şoferii şi portarii de la Consiliul Judeţean Teleorman” şi la modul în care o moţiune de cenzură ar putea avea succes, şansa fiind ca aceasta să fie împotriva lui Drgnea, nu a PSD. Pro România rămâne deschis pentru cei din PSD care vor să adere la această alternativă, dar până la un anumit moment.

„Sunt mulţi oameni gospodari aici care nu au cum să fie de acord cu ceea ce se întâmplă la Bucureşti. Noi încercăm să construim o alternativă, mergem prin ţară, vorbim cu oamenii, încercăm să-i convingem”, a declarat Victor Ponta, Filiala Timiş a Pro România numără, deocamdată, 200 de membri şi are organizaţii în câteva localităţi din judeţ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *