Prezenţă numeroasă la „Women Rally – Bosch Car Service 2020”

raliu Women Rally Bosch Car Service 2020

Startul campionatului național „Women Rally – Bosch Car Service 2020” va avea loc la Timișoara, la prima etapă înscriindu-se 37 de concurente şi trei mașini de securitate.

Acestea din urmă vor fi pilotate de Laura Savu, organizator, Ramona Rusu, pilot de drift, şi Cristiana Oprea, pilot de raliuri şi fondator Femei în Motorsport.

Participantele care vor deschide acest sezon competițional dedicat doamnelor pasionate de automobilism vin din 11 județe ale țării, o confirmare a maturizării campionatului organizat începând din 2019 sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

În plus, și-au anunțat prezența toate câștigătoarele claselor 1, 2 și 3 din sezonul 2019, astfel că vom asista la o competiție interesantă între nou-venite și concurentele cu experiența întrecerilor anterioare.

Etapa inaugurală, de la Timișoara, începe astăzi cu briefingul dedicat concurentelor, care se vor alinia apoi pentru startul festiv ce va avea loc de la ora 19 în Piața Iancu Huniade.

Concursul propriu-zis se va desfășura mâine, pe un traseu special amenajat în parcarea Shopping City Timișoara.

Prima manșă de concurs va începe la ora 10 și, în funcție de desfășurare, a doua manșă va fi parcursă până în ora 16, urmând ca rezultatele să se afișeze la ora 18.

Cele mai rapide participante ale celor cinci clase și ale clasamentului general vor fi premiate în cadrul festivității de premiere.

O noutate adusă formatului din acest an o reprezintă înființarea clasei 4, de mașini electrice, susținută de City Limo, cu scopul de a promova nevoile de mobilitate contemporane în cadrul ecosistemului de transport, în sprijinul dezvoltării mobilității inteligente sustenabile.

Întregul eveniment se va desfășura respectând cu strictețe măsurile de siguranță și de distanțare fizică.

Sponsorul principal al campionatului național Women Rally 2020 este Bosch Car Service, brand strategic pentru Divizia Automotive Aftermarket a grupului Bosch format dintr-o rețea de service-uri auto independente înființată în urmă cu aproape 100 de ani care oferă servicii de reparații și întreținere pentru orice marcă auto.

Bosch Car Service cuprinde la nivel mondial peste 15.000 de parteneri, iar în România rețeaua numără peste 80 de service-uri auto afiliate acestui concept.

Grija pentru mașină şi siguranța pasagerilor sunt elementele-cheie din activitatea Bosch Car Service, toate atelierele auto din rețea oferind servicii de întreținere, revizii, reparații mecanice și electrice, testare sisteme și diagnoză computerizată, toate la cele mai înalte standarde.

Bosch Car Service susține evenimentul Women Rally în semn de respect și de apreciere pentru prezența femeilor în rândul conducătorilor auto din România.

Partener încă de anul trecut al Women Rally, Casa Auto Timişoara, centru autorizat de vânzări şi service pentru mărcile Mercedes-Benz, Ford, Hyundai şi Mitsubishi, unul dintre cei mai reprezentativi dealeri auto din vestul ţării, susṭine din nou acest eveniment sportiv de notorietate pentru judeţul Timiş, cu un impact mare şi la nivel naţional.

„Ne dorim ca această manifestare să devină o tradiṭie în oraşul nostru şi încurajăm doamnele şi domnişoarele să participe la astfel de competiṭii, demonstrând astfel că acest domeniu nu mai este doar apanajul bărbaṭilor. Ajuns la al treilea sezon, sperăm că acest eveniment va rupe barierele prejudecăṭilor şi se va afirma pe scena motorsportului românesc ajutat şi de susṭinerea noastră”, a spus Mirela Castelli, coordonator de marketing la Casa Auto Timişoara.

Pasiunea pentru competiție și egalitatea șanselor în motorsport este împărtășită și de Shopping City Timișoara.

„Susținem un stil de viață activ, de aceea ne bucurăm să fim gazdele Women Rally, eveniment care promovează spiritul de competiție, dar și fair-play-ul în trafic, indiferent de genul șoferului. Suntem convinși că participantele vor avea parte de o experiență unică și că vor pleca acasă mult mai încrezătoare în propriile abilități de șofer”, a precizat AlionaTcaci, specialist de marketing la Shopping City Timișoara.

De altfel, pentru toți vizitatorii care ajung la Shopping City Timișoara cu mașina personală, centrul comercial le pune la dispoziție 2.700 de locuri de parcare și peste 150 de branduri din care să aleagă, fie că este vorba despre shopping, relaxare sau distracție.

Laura Savu, fondator și organizator Women Rally, a acceptat provocarea continuării acestui concept unic în România în această perioadă incertă pentru competițiile sportive: „Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă și plină de incertitudini, încercăm să întreținem speranța și dorința de a fi uniți prin pasiunea noastră și să păstrăm un iz de normalitate. Dorim să ținem aprins spiritul competiției reprezentat de curaj, îndrazneală, bucuria de a lupta împreună, umanitate. Pentru ca toate acestea să se desfășoare în condiții optime trebuie să fim responsabili, să respectăm toate regulile impuse de situația actuală și să avem o conduită corectă pentru a ne proteja sănătatea”.

Prima etapă a campionatului național „Women Rally – Bosch Car Service 2020” este organizată în parteneriat cu Primăria Timişoara și este susținută de partenerii gold Casa Auto Timișoara, Banca Transilvania, Catena – Farmacia Inimii, Vittel, Warsteiner, Shopping City Timișoara şi Crama Thesaurus. Parteneri silver sunt AEA Medical, Uniqa Asigurări, Ecco Shoes, Gerovital, Corny, Dallmayr, Coca-Cola, Seneville, Viollete – Boutique des Fleurs, Casa Bunicii, PensiuneaZefir, Unique şi Venue.

Campionatul național „Women Rally – Bosch Car Service 2020” se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, a Ministerului Tineretului şi Sportului, a Automobil Clubul Român, prin programul Women in Motorsport.

raliu Women Rally Bosch Car Service 2020 2


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *