Preşedintele Camerei Deputaţilor este testat pentru Covid, la Spitalul Militar Central

Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor a ajuns la Spitalul Militar Central din Capitală, spital unde poate primi îngrijri medicale în calitate de demnitar. Marcel Ciolacu a mers cu maşina personală la unitatea medicală, el urmând să fie testat pentru COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Cele mai recente date despre epidemia de coronavirus din România. Situația din județul Timiș

Persoane care se aflau în sediul PSD au solicitat, în primă fază, ambulanţa SMURD pentru a-i acorda primul ajutor lui Marcel Ciolacu.

La puțin timp după acest moment, echipa sa a anulat solicitarea făcută. Medicul Bogdan Opriţa a spus, pentru Mediafax, că maşina SMURD nu a apucat nici să plece spre sediul PSD, acolo unde i s-a făcut rău lui Marcel Ciolacu, pentru că medicii au fost anunţaţi că nu mai este nevoie să ajungă acolo.

Medicii de la Spitalul Militar vor face toate investigaţiile necesare şi vor prezenta în cursul zilei de duminică un raport legat de starea sa de sănătate. Președintele PSD a avut, duminică, o transmisie live, pe pagina de socializare a partidului, în cadrul căreia a prezentat programul pentru repornirea economică a României.

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure. Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Preşedintele Camerei Deputaţilor este testat pentru Covid, la Spitalul Militar Central

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *