„#presănonstop”, cu Dragoş Boţa

dragos bota

Un sfert de veac de presă scrisă şi 400 de pagini de viaţă gazetărească trăită intens, împletită, fireşte, cu aceea a României, a Timişoarei şi a lumii din vremea noastră se ascund între coperţile cărţii pe care colegul nostru de breaslă Dragoş Boţa a intitulat-o „#presănonstop”, încredinţând-o Editurii Brumar.

Astăzi, la ora 17, aceasta va fi lansată în spațiul Centrului Multifuncțional Bastion Timiș – INFO din urbea de pe Bega, în prezența autorului și a invitaților săi, jurnalistul și scriitorul Robert Șerban, respectiv editorul Loredana Tîrzioru.

„Am primit provocarea – și am acceptat-o – de a-mi aduna într-un volum textele scrise începând din septembrie 1994 în paginile unor publicații precum <<Curierul național>>, <<Renașterea bănățeană>>, <<Adevărul>>, <<Gândul>>, <<Cronica de Sud-Vest>> și <<Pressalert>>. Chiar dacă rezultatul este o carte destul de masivă, tot a trebuit să renunţ la o parte dintre istorioarele care mi-au marcat cei 25 de ani de jurnalistică”, ne-a mărturisit Dragoş Boţa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *