Preotul cântăreţ Cristian Pomohaci riscă puşcăria, pentru racolare de minori în scopuri sexuale

Cazul preotului Cristian Pomohaci ia amploare. Poliția a sesizat organele judiciare după apariția fișierului audio în care preotul ar fi încercat racolarea unui minor în scopuri sexuale.

”În cursul zilei de azi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizat cu privire la unele fapte pe care un preot le-ar fi săvârşit în prezenţa sau asupra unui minor, motiv pentru care s-a dispus efectuarea de verificări prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de racolare de minori in scopuri sexuale.”, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO Andreea Pop, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Un adevărat tsunami lovește Biserica Ortodoxă, după ce au apărut înregistrări audio cu părintele Pomohaci care vrea să abuzeze sexual de un tânăr minor, pe nume Flavius.

Potrivit înregistrării audio Cristian Pomohaci l-ar instiga pe un tânăr ce îi marturisește că e minor, să îi arate organul genital poreclit de preot ”ciocanul”. De asemenea acesta s-ar fi oferit să îi dea bani tânărului și i-a mărturisit cum l-a urmărit în ultimul an.

Cristian Pomohaci a mai fost protagonistul unui scandal de curând – s-a fotografiat lângă sicriul Ilenei Ciuculete și a postat online imaginile.

Sursa: stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Preotul cântăreţ Cristian Pomohaci riscă puşcăria, pentru racolare de minori în scopuri sexuale

  1. Foarte bine, Politia sa faca cercetari si sa ia masuri in consecinta. Conrupere de minori, activitati homosexuale cu minori. Este ceva de speriat…. Halal preot…

Lasă un răspuns