Premii pentru învăţământul lugojean

premii lugoj

Pentru Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, o unitate de învăţământ cu tradiţie în judeţul Timiş, bilanţul este unul pozitiv, certificat nu doar de rezultatele obţinute de profesori şi elevi cu fiecare prilej, la examene naţionale şi internaţionale, concursuri, participări la proiecte de succes, ci şi prin recunoaşterea la cel mai înalt nivel naţional a volorii.

CITEŞTE ŞI: Autocar cu români răsturnat în Ungaria. Şoferul ar fi adormit la volan

Cu prilejul festivităţii de premiere a olimpicilor români care s-au remarcat în anul 2017 la concursurile internaţionale pe discipline şcolare, ministrul educaţiei naţionale, Liviu Marian Pop, l-a premiat, alături de alţi 167 de tineri studioşi, şi pe Sergiu Novac, elev în clasa a X-a al instituţiei de învăţământ lugojene, laureat al Olimpiadei internaţionale pluridisciplinare de la Tuymaada.

De asemenea, profesoara sa Adriana Mariş, cea care l-a îndrumat, a primit o diplomă „ca semn al preţuirii pentru strădaniile de a înălţa şcoala românească”. Colegiul lugojean este singura unitate de învăţământ din judeţul Timiş evidenţiată astfel în anul 2017, alăturându-se altor 88 de şcoli din întreaga ţară premiate pentru performanţa elevilor lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns