Premierul Tudose a trecut discret prin Timișoara… Nu ar fi avut program public în capitala Banatului

Șeful Guvernului României se află, începând de astăzi, la Belgrad, unde va participa la al doilea summit al Balcanilor, la care mai participă premierii Greciei, Bulgariei și Serbiei. Prima ediție a acestei întâlniri în format cvadruplu a fost organizată în Bulgaria, la Varna, în octombrie.

Pe agenda reuniunii se află proiectele privind infrastructura energetică și de transport – conductele TAP, coridorul nord-sud, conductele din Mediterană, legăturile rutiere și feroviare Salonic – Belgrad și Salonic – Ruse. Această nouă reuniune, a doua în două luni în acest format, arată interesul pentru concretizarea mai rapidă a proiectelor zonale.

În drum spre Belgrad, premierul Mihai Tudose a poposit joi în orașul de pe Bega, dar nu a dorit să-și facă remarcată prezența. Unul dintre consilierii de stat din cadrul aparatului de lucru al guvernului ne-a transmis că Tudose nu a avut program public la Timișoara.

Premierul s-a întâlnit, însă, cu vârfurile din administrația județeană și din coaliția de la guvernare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Premierul Tudose a trecut discret prin Timișoara… Nu ar fi avut program public în capitala Banatului

  1. După furtuna din Septembrie a alocat banii cei mai mult Maramureșului și Timișoarei cei mai putini. Probabil ca i-a fost jena sau teama de reproșuri . Discret și modest ca toate prestațiile domniei sale. O marioneta.

    1. Nu mi-a fost simpatic PSD niciodata, dar nici cu alde asemenea activisti tip „#rezist” nu imi este „rusine”, sunt din acelasi aluat ca si pesedistii. Minti cu nerusinare, dupa furtuna din septembrie, guvernul a alocat MAI MULT BANI decat au cerut autoritatile locale – localii au cerut 2.09 mil. Lei, iar guvernul a alocat 2.24 mil. Lei. Ulterior suma alocata a crescut la 2.41 mil.Lei si, recent (la inceputul lui decembrie), judetul Timis a primit o a doua transa de 3 mil.Lei. Nu este Bucurestiul de vina pentru ca reprezentantii locali ai banatenilor sunt niste tampiti cu faima la nivel national si cer mult mai putin decat le trebuie. Asa ca, daca gunoaiele pesediste sunt schimbate cu alte gunoaie mincinoase (care, mai rau, rezista), nu am rezolvat nimic.

Lasă un răspuns