Contracte de 17 milioane de lei pentru investiţii într-o comună din Timiş

varias 8

Pentru o localitate din Timiş, anul 2017 a fost unul în care s-au pus bazele unor viitoare investiţii care vor schimba radical înfăţişarea comunei. Astfel, au fost semnate contracte în valoare de 17 milioane de lei, care se derulează atât prin Agenţia de Finanţare a Proiectelor Rurale (AFIR), cât şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

În felul acesta, în 2018, la Variaş, se va putea extinde canalizarea şi vor continua asfaltările, lucru aşteptat cu mare interes de către localnici.

Primarul Nicolae Birău se declară mulţumit de rezultatele din anul care se apropie de final şi spune că o mare contribuţie au avut-o şi oamenii care au manifestat deschidere ori de câte ori a fost nevoie:

„Le mulţumesc tuturor pentru implicare şi sper să fie cel puţin la fel şi în anul viitor. Modul în care se raportează ei la comunitatea noastră mă motivează şi pe mine, pentru că doar împreună putem face lucruri frumoase. Sper să nu fim influenţaţi de factori externi, pentru că noi ştim să ne facem treaba aşa cum se cuvine”.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *