Premierul Sorin Grindeanu, invitat de un primar din Timiş, la un festival gastronomic

Numeroşi pasionaţi de gas­tro­nomie din estul judeţului Timiş şi-au anunţat prezenţa la ”Festival gastronomic al ar­tei culinare şi promovare a mâncărurilor tradiţionale lo­ca­le din Bethausen”, or­­­ga­nizat de Primăria Co­­mu­nei, cu sprijinul Con­si­liului Judeţean Timiş. Ma­nifestarea va avea loc în data de 25 mai, de Sfânta Săr­bătoare a Înălţării Dom­nu­lui.

CITEŞTE ŞI: 300 de noi locuri de muncă lângă Timişoara

La e­ve­ni­ment sunt aş­teptaţi să par­ticipe bu­că­tari din peste 15 co­mune din zonă, dar și Sorin Grin­dea­nu, premierul Ro­mâ­niei și Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

“A­vem con­firmată pre­­zenţa a cel pu­ţin 10 e­chi­pe de bu­că­tari, care vor pregăti mân­căruri diverse, dar şi la ceaun. Scopul a­ces­tei ma­nifestări va fi de a pro­­mo­va comuna şi târgul, ca­re se ţine de două ori pe lună. Invităm cât mai mulţi lo­cui­tori din această zonă să vină la manifestare cu pro­duse sau ca bucătari. Cele mai bune mâncăruri vor fi pre­miate. Am invitat nume­roase o­fi­cia­lități, în frunte cu prim mi­nistrul Sorin Grin­deanu”, ne-a de­cla­rat Ioan Lihoni, pri­marul comunei Bethau­sen.

În toamna anului trecut, edilii locali s-au ocupat de orga­ni­zarea unui eveniment si­milar, intitulat atunci “Fes­tivalul ceau­ne­lor”.

redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.