Premierul Ludovic Orban, în vestul țării

Premierul României, Ludovic Orban, s-a aflat, azi după-amiază, într-o vizită în județele Caraș-Severin și Timiș.

Primul ministru a participat la recepția lucrărilor de asfaltare a străzilor în localitatea Măureni din județul Caraș-Severin, o investiție a Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții (CNI).


CITEŞTE ŞI: VIDEO Purtătorul de cuvânt al PSD, ieșire suburbană la adresa presei: „O să mai primească o p…”. Romașcanu a fost suspendat din funcție


Următorul punct din program a fost prezența pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, unde i-a fost prezentat acest proiect atât de mult dorit de timișoreni. Ludovic Orban a dorit să vadă stadiul lucrărilor de pe șantierul centurii.


CITEŞTE ŞI: Un tânăr încearcă să smulgă cu forța o trotinetă electrică pe care o putea folosi gratuit – video


La fața locului, a fost semnat un protocol de colaborare între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Universitatea Politehnica din Timișoara. Prezent la fața locului, activistul civic Cristian Btrâncovan și-a exprimat la megafon nemulțumirea față de întârzierea cu care se construiește porțiunea de sud a centurii Timișoarei și a cerut demisia premierului.

La Primăria Timișoara, șeful guvernului a participat la evenimentul de semnare a contractelor de finanțare din fonduri europene „Creșterea capacității de reacție a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” și „Dotarea centrelor sociale Inocențiu M. Klein și Sfântul Francisc din Timișoara în contextul crizei sanitare COVID 19”.

La finalul vizitei în vestul țării, premierul a luat parte la prezentarea Planului Național de Investiții și Relansare Economică, în contextul noului Cadru financiar al Uniunii Europene 2021-2027, precum și la dezbaterile și discuțiile ce au urmat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.