Premierul Ludovic Orban, în vestul țării

robu si orban

Premierul României, Ludovic Orban, s-a aflat, azi după-amiază, într-o vizită în județele Caraș-Severin și Timiș.

Primul ministru a participat la recepția lucrărilor de asfaltare a străzilor în localitatea Măureni din județul Caraș-Severin, o investiție a Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții (CNI).


CITEŞTE ŞI:romascanu VIDEO Purtătorul de cuvânt al PSD, ieșire suburbană la adresa presei: „O să mai primească o p…”. Romașcanu a fost suspendat din funcție


Următorul punct din program a fost prezența pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, unde i-a fost prezentat acest proiect atât de mult dorit de timișoreni. Ludovic Orban a dorit să vadă stadiul lucrărilor de pe șantierul centurii.


CITEŞTE ŞI: furt trotinetaUn tânăr încearcă să smulgă cu forța o trotinetă electrică pe care o putea folosi gratuit – video


La fața locului, a fost semnat un protocol de colaborare între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Universitatea Politehnica din Timișoara. Prezent la fața locului, activistul civic Cristian Btrâncovan și-a exprimat la megafon nemulțumirea față de întârzierea cu care se construiește porțiunea de sud a centurii Timișoarei și a cerut demisia premierului.

lucrari

La Primăria Timișoara, șeful guvernului a participat la evenimentul de semnare a contractelor de finanțare din fonduri europene „Creșterea capacității de reacție a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” și „Dotarea centrelor sociale Inocențiu M. Klein și Sfântul Francisc din Timișoara în contextul crizei sanitare COVID 19”.

La finalul vizitei în vestul țării, premierul a luat parte la prezentarea Planului Național de Investiții și Relansare Economică, în contextul noului Cadru financiar al Uniunii Europene 2021-2027, precum și la dezbaterile și discuțiile ce au urmat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *