Premieră pentru fotbalistul timişorean Bogdan Străuţ

Bogdan Străuţ a fost ales în premieră în echipa ideală a unei etape din actuala ediţie a Ligii I la fotbal, mai exact în cea cu numărul şapte, în care echipa timişoreană s-a impus cu scorul de 1-0, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în faţa grupării Gaz Metan Mediaş, unica reuşită aparţinând chiar fundaşului dreapta polist, aflat la primul său gol în elită.

„Pe lângă jocul defensiv fără greşeală, a marcat şi un gol foarte important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. A fost prima lui reuşită în Liga 1 Orange”, este descrierea pe care i-au făcut-o lui Străuţ (31 de ani) jurnaliştii de la Revista LPF.

Jucătorul timişorean, revenit în vara trecută pe Bega, a strâns 27 de prezenţe în actuala de campionat.

Echipa ideală a etapei a 7-a din fazele play-off şi play-out îi mai cuprinde pe portarul Victor Rîmniceanu (Viitorul Constanţa / 27 de ani, 25 de meciuri), pe fundaşii Răzvan Horj (CFR Cluj / 21 de ani, 24 de meciuri), Lucian Cazan (FC Voluntari / 27 de ani, 14 meciuri) şi Cristian Ganea (Viitorul Constanţa / 24 de ani, 23 de meciuri), pe mijlocaşii Alexandru Băluţă (CSU Craiova / 23 de ani, 29 de meciuri), Mihai Pintilii (FCSB / 32 de ani, 19 meciuri), Dan Nistor (Dinamo Bucureşti / 28 de ani, 26 de meciuri) şi Ciprian Deac (CFR Cluj / 31 de ani, 11 meciuri) şi pe atacanţii Adrian Bălan (FC Voluntari / 27 de ani, 25 de meciuri) şi George Ţucudean (Viitorul Constanţa / 26 de ani, trei meciuri pentru formaţii de la malul mării). Antrenorul etapei a fost desemnat Vasile Miriuţă (CFR Cluj / 48 de ani).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns