Premieră pe piaţa imobiliară din zona Timişoarei. Atenţie sporită dacă intenţionaţi să cumpăraţi o locuinţă!

apartament timisoara

După ani buni în care preţurile au crescut uşor dar sigur, piaţa imobiliară din zona Timişoarei înregistrează o premieră: scade valoarea locuinţelor. Agenţii imobiliari spun că noul trend a început să se resimtă cam de o săptămână sau două şi o pun pe seama faptului că nu se mai vinde prin programul „Prima casă”.

În ultima vreme, o mare parte din tranzacţii s-au făcut prin acest program, condiţiile fiind destul de avantajoase pentru cumpărători. Trendul crescător ţinea de vreo doi-trei ani şi se părea că va continua, mai ales că nivelul salariilor este tot mai mare.

Iată, însă, că piaţa dă semne că nu suportă aceste valori, iar semnalul tras în această toamnă ar putea declanşa o scădere şi mai mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Premieră pe piaţa imobiliară din zona Timişoarei. Atenţie sporită dacă intenţionaţi să cumpăraţi o locuinţă!

  1. Nu e gluma . Pretul locuintelor v-a scadea continuu si la anul . Creditele vor fi tot mai scumpe, Bani or sa fie putini, Anul 2018 o sa aduca scaderi mari pe piata imobiliarelor si tranzactii putine.

Lasă un răspuns