Premieră în România: Limitatoare de viteză care taie anvelopele când șoferii circulă pe contrasens. „Am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile”

Premieră în România: Limitatoare de viteză care taie anvelopele când șoferii circulă pe contrasens. "Am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile"

Premieră în România: Limitatoare de viteză care taie anvelopele când șoferii circulă pe contrasens. „Am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile”

Șoferii care nu respectă regulile de circulație vor simți asta la buzunare. Nu doar amenzile îi vor ustura de acum.

Conducerea unui complex comercial a luat măsuri dure pentru respectarea sensului unic de la ieșirea din parcare.

După ce au instalat mai multe semne de circulație prin care se interzice accesul auto, administratorii complexului Egros din Iași au luat această măsură în premieră în România.

CITEȘTE ȘI: Tot mai mulţi conducători de trotinete electrice sunt implicaţi în accidente grave. Ce e de făcut?

Ceii care ignoră semnele de circulație rămân fără cauciucuri, după instalarea unui limitator de viteză cu țepi.

Mai mulți șoferi au căzut victime noului sistem, potrivit bzi.ro.

Majoritatea ieșenilor sunt de acord cu decizia administrației complexului.

Ani de zile s-a încercat stoparea șoferilor care au ales să taie intersecția și să intre pe sens interzis în incinta parcării complexului comercial Egros.

Administratorii au luat măsuri drastice. Dacă până nu de mult erau instalate nu mai puțin de 4 semne de circulație „Accesul Interzis” care mai tot timpul erau ignorate, șoferii care nu aleg să ocolească câțiva zeci de metri rămân acum fără cauciucuri, după amplasarea limitatorului de viteză cu țepi pe sensul interzis circulației.

„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu.

De când a fost instalat, au fost destul de mulți conducători auto ce au suferit pagube materiale costisitoare.

Anvelopele găurite de acest tip de limitator nu se pot repara.

Decizia a venit ca o ultimă soluție a unei probleme care perpetuă de când a fost deschis acest complex comercial.

Majoritatea șoferilor susțin demersul

Clienții care frecventează complexul sunt de acord cu decizia luată de conducere.

Unii propun ca acest tip de limitator să fie instalat pe toate străzile în care nu se respectă sensul de mers.

„Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile”

„Conducerea Egros a pus limitatorul. Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum”, au reltata unele persoane din centrul comercial.

„Am văzut și eu unul care a rămas cu cauciucul moale… Mă amuză, au pus semne de interzis de le vedeai din avion… puseseră, la un moment dat, un cadru de metal, să rămână o bandă, tot intrau cum doreau ei. Bine le face, doar restul oamenilor nu sunt mai proști! Încă, dacă ar fi după mine, să pună așa pe toate străzile cu sens unic, să vedem atunci bizonii”, a declarat un șofer, conform ziare.com.

Foto: bzi.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Premieră în România: Limitatoare de viteză care taie anvelopele când șoferii circulă pe contrasens. „Am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile”

  1. Limitatorul va fi acolo până rămâne o mașină de poliție sau salvare cu cauciucurile sparte! Daca este in misiune și faci orice pt a ajunge mai repede cum este! Cum sa pui așa ceva pe sensuri unice! Daca salvarea trebuie sa intre acolo pe contrasens, rămâne fără cauciucuri? Unii chiar nu gândiți deloc! Hai că la un complex privat mai merge, dar pe drumurile publice??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *