Premieră în PNL Timiș. Candidații trebuie să treacă prin alegeri interne

Premieră în PNL Timiș. Candidații trebuie să treacă prin alegeri interne

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a anunțat, duminică, în cadrul unei ședințe comune cu birourile de conducere PNL Timiș, PNL Timișoara și TNL Timiș, că, pentru alegerile din 2024, va propune o nouă modalitate de stabilire a candidaților: alegeri interne.

“M-am gândit să introducem. în  premieră în PNL Timiș. alegerile primare. De ce m-am gândit la acest lucru? Simplu. Eu consider că prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la o funcție publică este să fie dorit de membrii de partid. De aceea, vă propun să lansăm aceste alegeri primare în primul rând pentru candidatul la Primăria Timișoara. Oricine se poate înscrie în cursă. Candidații își vor face campanie în interiorul partidului și apoi urmează votul membrilor. Cel care obține majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primăria Timișoara”, a anunțat Alin Nica în cadrul ședinței comune.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz: „Marfă proaspătă, direct de la atelierul de proiectare”. Ce frumos e desenat. Ca-n Germania! (FOTO)

”Vom elabora un regulament clar și transparent și, astfel, vom alege cel mai bun candidat la Primărie. Putem apoi extinde acest mod de lucru și pentru consilierii locali, pentru cei județeni. pentru președintele CJT și pentru parlamentari”, a mai spus liderul filialei PNL Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Premieră în PNL Timiș. Candidații trebuie să treacă prin alegeri interne

  1. Absolut corectă metoda, trebuie mai întîi să te cunoască și să te susțină ai tăi. Normal că a sărit Pîrțea de cur în sus că pe el, un infatuat nesuferit, și alți asemenea, impuși pe liste de la București, nu îi cunoaște nimeni din filială și unii nu au nici în clin, nici în mînecă cu județul Timiș și nici nu au făcut nimic pentru orașul și județul ăsta, altfel acum aveam centură, spital oncologic regional și multe alte minuni ! Așa, cu Pîrțea, Gorghiu și ceilalți liberali care se luptă pe la restaurantul parlamentului, dar și acolo strict pentru burdihanele lor, avem ce vedeți ! În plus, Pîrțea s-a revoltat și i-a atacat pe Nica și pe Groza, doi oameni care au trecut prin moara alegerilor și au primit în număr mare voturile concetățenilor lor pentru primării și pentru CJT, Nica, nu niște oarecare, aleși pe lista PNL, votați de moși și babe nostalgice, care nici nu știu și nici nu se uită cine e pe listă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *