Dominic Fritz: „Marfă proaspătă, direct de la atelierul de proiectare”. Ce frumos e desenat. Ca-n Germania! (FOTO)

Dominic Fritz: "Marfă proaspătă, direct de la atelierul de proiectare" (FOTO)

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, îi informează pe timișoreni – cum altfel decât printr-o postare pe Facebook – că, la un an de la semnarea contractului pentru documentație, municipalitatea a primit primele desene cu viitorul pod peste Bega, pod care ar urma să lege Mehala-Ronaț-Blașcovici de Dâmbovița – Calea Șagului.

Frumoase desene. Ca-n Germania! Așteptăm și finalizarea studiului de fezabilitate, de un milion de lei, care este încă în lucru. Apoi, să ne apucăm de treabă…

„Marfă proaspătă, direct de la atelierul de proiectare.
Proiectantul ne-a trimis primele randări cu viitorul pod de la Solventul care vine în completarea pasajului în construcție. Încă se lucrează la documentație (studiu de fezabilitate).

Facem loc pentru toată lumea: linie dublă de tramvai înierbată, 4 benzi de circulație, pistă pentru bicicliști, trotuare și spații verzi.

Podul va completa partea vestică a Inelului 4 și va lega Mehala-Ronaț-Blașcovici de Dâmbovița – Calea Șagului.

Podul și pasajul de la Solventul sunt un salt major pentru dezvoltarea zonei și creșterea atractivității sale. La pasajul Solventul se lucrează și așteptăm să semnăm contractul pentru cele 43 de milioane de lei obținute prin programul Anghel Saligny pentru a accelera această investiție”, a scris Fritz.

CITEȘTE ȘI: 11 Septembrie – 21 de ani de la tragedia care a însângerat Statele Unite și a îngrozit întreaga lume

Foto: Facebook/Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Dominic Fritz: „Marfă proaspătă, direct de la atelierul de proiectare”. Ce frumos e desenat. Ca-n Germania! (FOTO)

  1. Chiar nu am stiut ca in Germania circulatia se face pe desene! Eu de cate ori am fost in Germania circulam pe autostrazi,sosele dar nici un caz pe desene. Sau poate asa circula FRITZ cel fara de carnet de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *