Premianţi la lecţia de corectitudine: doi elevi de clasa a V-a au găsit un portmoneu cu acte şi bani pe care l-au predat la poliţie

Premianţi la lecţia de corectitudine: doi elevi de clasa a V-a au găsit un portmoneu cu acte şi bani pe care l-au predat la poliţie

La sediul Poliției Orașului Simeria s-au prezentat doi minori, de 11, respectiv 12 ani, care au predat un portmoneu în care se afla suma de 370 lei, precum și două acte de identitate, pe care l-au găsit pe o bancă în parcul din centrul orașului Simeria.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că portmoneul aparținea unei femei în vârstă de 69 ani, din Simeria, căreia i l-au restituit.

Minorii se numesc Victor Manolescu şi Raul Andrei Vaidian şi sunt elevi în clasa a V-a la Școala Gimnazială ”Sigismund Toduță” din orașul Simeria.

CITEŞTE ŞI: Breaking news! O echipă de polițiști a descins în Primăria Timișoara: ancheta vizează concursul câștigat de Rebecca Bedelean!

„Cei doi au fost recompensati de persoana care a pierdut portofelul cu câte un mic cadou, iar polițiștii le-au au acordat câte o diplomă de excelență pentru corectitudinea de care au dat dovadă. Totodată, au fost prezentați în fața clasei și a profesorilor din cadrul școlii ca un bun exemplu de urmat pentru toți elevii și cetățenii comunităţii”, a transmis IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *