Pregătiri de olimpiadă prin metoda autogospodăririi, la un colegiu din Timişoara

„Nu te pune cu mamele!” este sloganul unor doamne ai căror copii studiază la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara şi care, cu mare râvnă, s-au apucat să igienizeze unitatea de învăţământ, în aşteptarea celor două mari evenimente ce vor avea loc în curând, olimpiadele naţionale.

Iată ce a scris pe o reţea de socializare Oana Romocea, preşedinta comitetului de părinţi din cadrul colegiului:

„Când afli că nu sunt bani la buget pentru reparații în şcoală şi ai două olimpiade naționale de organizat la sfarşitul lunii, iei problema în propriile mâini.

Șase mame şi trei profesoare zugrăvesc holurile”. Grupului i s-a alăturat şi directoarea-adjunctă care a pus mână pe trafaleţi şi s-a apucat de treabă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Pregătiri de olimpiadă prin metoda autogospodăririi, la un colegiu din Timişoara

  1. Doamna imbracata in alb si cu jeans negri a uitat sa bage trafaletul in galeata, in poza este curat asa cum a fost cumparat! Pe jos si pe haine luna bec. Rezulta ca toate mamicile sunt (poate) zugravite de meserie!
    Daca doar mimam ca muncim in fata aparatului de fotografiat mai bine plantam panselute in fata scolii! Apropo, un bun gospodar mai intai acopera cu o folie podeaua pentru ca ulterior sa nu aiba atata de curatat!
    Cireasa de pe tort poate fi directoarea: „doamna directoare adjuncta a pus mana pe trafaleti si s-a apucat de treaba” Nota bene trafaleti la plural!! Conform celor relatate de Simona Vasi rezulta ca dansa zugraveste la doua maini :))))

  2. Aceasta doamna cu trafaletul este o ciuri-buri,mereu se bagă unde nu-i fierbe oala.Mai bine si-ar vedea de problemele personale,ca are destule.

Lasă un răspuns