Prea multă libertate în… Libertăţii

gunoi libertatii

Este greu de înţeles ce se întâmplă în mintea unor persoane atunci când, împotriva oricăror reguli de bun-simţ, decid să arunce gunoiul la colţul străzii.

Deşi nu ar fi trebuit, mulţi timişoreni s-au obişnuit ca la poarta lor să se înalţe câte un maldăr de gunoi.

Joi, Piaţa Libertăţii era o adevărată rampă de deşeuri. Zeci de pet-uri, hârtii şi resturi alimentare erau împrăştiate în centrul oraşului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Prea multă libertate în… Libertăţii

 1. Cine se ocupa de curatenia orasului ????……desigur si simtul civic al ordinii si curateniei…insa, noi timisorenii platim pentru curatenia orasului …..atata timp cat pe bancile din piata si in tot centrul este mizerie de porumbei si ciori…..pute deja orasul……uff……se pare ca edilului nostru nu ii place curatenia…exista si ardeleni ,,cotrofosi,……carora le place sa depoziteze gunoaiele in spatele casei…cam asa ceva se vede in Parcul Rozelor unde Horticultura si-a creeat un loc de depozitare exact langa gorunii falnici ignorati si ucisi…
  aceeasi Horticultura in Parcul Botanic a facut un deponeu de frunze care devine an da an tot mai mare..acel ,,compost,,….desigur vandut dupa aceea in magazinele Horticulturii…
  Exista multe nereguli care tin de Primarie fiindca de acolo se impute pestele…

  Primarului nostru nu ii place curatenia nu este ,,spilcuit,…..el este ca pupaza…frumoasa pe dinafara si cunoastem ce ,,cuib,, are….

  pentru el este mai important sa fie ghivece cu flori….care trebuiesc ,,udate,,…..si sunt multe la numar….afacere foarte buna pentru unii……

 2. Sara are perfecta dreptate, primaria trebuie sa faca mai mult pentru pastrarea curateniei orasului, Hai d-le Robu puneti putina ordine in orasul asta si mai multe amenzi celor care arunca gunoiul prin oras.
  Inca ceva foarte important D-le Robu va rog sa renuntati in orasul Timisoara la depozitarea gunoiului in fata blocurilor la scarile de intrare in acestea in tomberoanele care iti muta nasul la spate. Dispuneti infiintarea unor rampe speciale in cartierele orasului unde sa fie depozitate tomberoanele inchise cu lacat. Toate cartierele din oras au in fata blocului, a scarilor tomberoanele urat misrositoare, ce o sa spuna turisti straini? Asa trebuie sa arate o capitala europeana a anului 2021? Eu zic ca nu.

 3. Pentru mizerie noi locuitori sintem de vina nu primarul trebuie sa nedea lecti asta se invata acasa.Gunoiul se poata inpacheta cind arunci intomberon si trebuie sal mai si speli si nu mai pute.Cine este prins pe linga ameda sa fie pus sa faca curatenie pe stazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *