Prea mult zgomot pe timpul nopţii

Foarte mulţi timişoreni se plâng de zgomotul infernal făcut de muzica din cluburile din urbe, pe timpul nopţii. Acest fenomen se produce în oraş de câţiva ani şi doar răzleţ se iau măsuri împotriva reprezentanţilor societăţilor comerciale care nu respectă regulile.

În weekend-ul trecut, poliţiştii locali au verificat respectarea ordinii și liniștii publice în special în zonele în care au fost organizate petreceri.

Astfel, reprezentanții Clubului Toniq din Parcul Justiției au fost sancționați cu amendă deoarece au tulburat liniștea locuitorilor prin muzica difuzată la boxe (la ora 2), cei care locuiesc în vecinătate reclamând că sunt deranjați de gălăgia produsă.

Tot ca urmare a unor sesizări de la cetățenii deranjați de muzica difuzată la intensitate ridicată, tot la ora 2 noaptea, polițiștii locali au mai aplicat o sancțiune cu amendă și în cazul reprezentantului Clubului Epic de pe str. Diaconu Coresi. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii locali au acționat împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș pe linie comercială la mai multe cluburi din municipiu. Astfel, au aplicat încă o sancțiune la Clubul Toniq pentru lipsa acordului de funcționare și, tot pentru lipsă acord, a fost sancționat și Clubul Everytime de pe str. Take Ionescu.

În cazul celor două societăți se va întocmi documentația pentru propunerea suspendării activității pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii locali au mai aplicat o sancţiune și în cazul Clubului Tranquilla, de pe str. Simion Bărnuțiu unde, deși activitatea era suspendată, localul era deschis.

0 Comments

No Comment.