Prăpăd pe șosele: Polițiștii din Timiș au amendat jumătate din șoferii opriți la controale de rutină

sanctiune

E haos pe șoselele din România, iar Timișul nu face excepție. IPJ Timiș a efectuat o acțiune de verificare în trafic, iar numărul neregulilor constatate a fost uriaș. Oamenii legii au amendat jumătate din șoferii pe care i-au oprit.

„În data de 11 decembrie a.c.,în intervalul orar 15:00-21:00 polițiștii Serviciului Rutier- I.P.J.Timiș impreuna cu structurile rutiere teritoriale au desfășurat o actiune pentru depistarea conducătorilor auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice / drogurilor cât si pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc, respectiv prevenirea accidentelor de circulație.

Au fost legitimate 117 persoane, controlate 117 auto și aplicate 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.911 lei, dintre care 42 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 8 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Au fost constatate 2 infracțiuni, au fost reținute 7 permise de conducere pentru conducerea sub influența alcoolului și retrase 6 certificate de înmatriculare”, anunță IPJ Timiș.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *