Prăpăd la Poşta timişeană

posta mare 1

Poşta timişeană este într-o situaţie disperată. Şi până acum activitatea era sub orice critică, însă în perioada concediilor lucrurile chiar au scăpat de sub orice control. Concret, în timpul în care factorii sunt plecaţi, nu există înlocuitori care să le preia sarcinile de serviciu.

Aşa se face că întreaga corespondenţă nu mai ajunge la destinaţie, în ciuda contractelor existente şi a plăţilor efectuate. Cei de la poştă se limitează la a distribui o dată pe săptămână corespondenţa, de multe ori aceasta fiind lăsată la magazinul din sat.

Pe bună dreptate, cetăţeniii sunt revoltaţi de acest tratament batjocoritor, mulţi dintre ei neînţelegând cum de o asemenea companie nu poate găsi soluţii la o problemă care apasă atâta lume.

Luna iulie a debutat cu sesizări numeroase venite din Balinţ şi Hitiaş, însă cu siguranţă numărul localităţilor afectate de perioada concediilor factorilor poştali este mult mai mare.

Din păcate, în ciuda tututor semnalelor publice ridicate, problema se acutizează tot mai mult, spre disperarea cetăţenilor rămaşi fără servicii poştale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Prăpăd la Poşta timişeană

  1. PROBLEMA ESTE GENERALA IN TOT JUDETUL,. LA SANANDREI ESTE DEZASTRU.DAR NICI NU SE POATE LUCRA CU O SINGURA PERSOANA LA O COMUNIATATE ASA DE MARE, CHIAR NU SE SESIZEAZA NIMENI,,??/ cINE RASPUNDE PENTRU CORESPONDETA CARE ARE TERMENe….???

Lasă un răspuns