Practică pentru o economie mai prietenoasă cu mediul, prin intermediul CCIAT

Pionieri CLIMATE

În calitate de partener oficial în România al Programului CLIMATE KIC pentru perioada 2014-2020, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT) anunță începerea înscrierilor pentru sesiunea 2019 a sub-programului „Pioneers into Practice”.

Este vorba despre un instrument educațional, cu o componentă de mobilitate, care le oferă experților din domenii legate de schimbările climatice o experiență în tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, printr-o combinație de învățare bazată pe practică și ateliere de lucru.

„Pionierii” beneficiază de stagii la sediul entităților-gazdă – organizații non-guvernamentale, întreprinderi mici sau mijlocii, companii multinaționale, universităţi sau institute de cercetare – din una din țările participante în program: România, Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Malta, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Spania și Ungaria. Stagiul de practică va avea o durată cuprinsă între patru şi şase săptămâni, în intervalul septembrie – octombrie 2019. CCIA Timiș așteaptă candidaturile tinerilor interesaţi pentru sesiunea de practică din acest an.

Detalii despre program, locații disponibile, calendar de evenimente, precum şi informaţii referitoare la modalitatea de înscriere sunt disponibile pe site-ul pioneers.climate-kic.org. Informații suplimentare pot fi solicitate şi telefonic, la nr. 0721.896.961, cât şi prin adresa de e-mail mailto:[email protected], persoana de contact fiind Cristina Bădulescu, coordonator al programului CLIMATE KIC din partea CCIAT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *