Povestea românului care a câştigat de 14 ori marele premiu la loto

Şansele unei persoane de a câştiga la loto sunt de una la 14 milioane. Un român a găsit, însă, formula perfectă şi a învins statistica.

Mandel a câştigat de 14 ori marele premiu, încasând peste 30 de milioane de dolari.

Stefan Mandel s-a născut în România şi trăieşte acum în Australia, fiind de profesie matematician. El a creat o formulă aproape perfectă pentru a învinge loterie, scrie businessmagazin.ro.

Mandel a câştigat marele premiu în România, după care a emigrat alături de familie în Australia. Sistemul era diferit la Antipozi, aşa că matematicianul a avut nevoie de câteva luni pentru a adapta formula.

Sistemul gândit de Mandel presupune cumpărarea unui număr uriaş de bilete, aşa că a fost nevoit să găsească investitori; a câştigat ulterior marele premiu de 12 ori, iar autorităţile au început să îl cerceteze.

Deşi oficialii nu au descoperit nimic ilegal în formula sa de joc, s-a considerat că ceea ce făcea Mandel încălca „spiritul jocului”; prin urmare, autorităţile au emis o serie de legi pentru a-l bloca.

Stefan Mandel a reuşit să mai câştige o dată marele premiu, la loteria din Virginia, Statele Unite. El a câştigat peste 30 de milioane de dolari în total, potrivit businessmagazin.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Povestea românului care a câştigat de 14 ori marele premiu la loto

  1. Din 14 premii doar 30 de milioane e vax. Nu castigi dupa nici o formula ci doar dupa numarul de variante jucate! Un alt Ogica care maine va incerca sa prosteasca niste fraieri sa ii cumpere formula magica :))

Lasă un răspuns