Potop în vestul țării. Un bărbat a murit în subsolul unui bloc inundat (Video)

inundatii hunedoara 2

Zeci de gospodării din Lupeni și Vulcan, judeţul Hunedoara, au fost inundate, în urma ploilor torențiale de marți seara. Un bărbat a fost găsit mort în subsolul unui bloc plin cu apă, probabil electrocutat, iar un drum național a fost blocat de torenți.

CITEȘTE ȘI: Cele mai puternice judeţe ca business au ieşit cel mai mult la vot. Puterea de business devine putere politică

Ploile au făcut prăpăd, marţi seară, în mai multe localităţi din Hunedoara, după ce în sudul județului a fost emis cod portocaliu de vijelii şi averse torenţiale.

Precipitațiile abundente au produs inundații la Lupeni și Vulcan, afectând peste 60 de locuințe, dar și drumul DN66A. În subsolul inundat al unui bloc din Lupeni a fost descoperit un bărbat decedat care, cel mai probabil, a fost electrocutat.

CITEȘTE ȘI: „Cadou” de la tribunal pentru primarul Robu: două hotărâri ale Consiliului Local Timișoara, anulate de instanța de fond!

„Scurgerile de pe versanți au afectat peste 60 de curți și subsoluri situate pe 14 străzi din localitățile Lupeni și Vulcan și trei apartamente aflate la parterul unui bloc din Lupeni. De asemenea, DN 66A a fost blocat de torenți pe un segment de aproximativ 150 mp.

Peste 40 de pompieri ai Detașamentelor Petroșani, Deva și Hunedoara au fost alertați și intervin cu șase motopompe transportabile și o altă motopompă de mare capacitate pentru evacuarea apei din incintele inundate.

În subsolul unui bloc din Lupeni inundat, a fost descoperit un bărbat decedat care, cel mai probabil, a fost electrocutat.

Nicio persoană nu a necesitat evacuarea. Apele sunt în retragere”, a informat ISU Hunedoara.

VEZI VIDEO AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *