Posturi scoase la concurs de către ISU Timiş. Mâine este ultima zi de înscrieri

isu timis

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş organizează concurs pentru ocuparea unui număr de două posturi vacante de ofiţer CBRN, prin încadrare directă.

Este vorba despre un post de ofiţer I în Centrul Operaţional – Compartimentul Analiză, Evaluare şi Coordonare Intervenţie şi un post de ofiţer III în Inspecţia de Prevenire – Serviciul Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei.

Principalele sarcini/atribuţii ale posturilor vacante de execuţie pentru care se organizează concurs sunt următoarele:

Pentru postul de ofiţer I în Centrul Operaţional – Compartimentul Analiză, Evaluare şi Coordonare Intervenţie: desfăşoară activităţi de control, coordonare şi îndrumare a măsurilor şi acţiunilor pe linia protecţiei CBRN la nivelul localităţilor, a instituţiilor publice şi operatorilor economici sursă de risc identificaţi; coordonează, verifică şi controlează activităţile privind prefecţionarea pregătirii pe linie de specialitate a personalului echipei CBRN din cadrul subunităţii de intervenţie.

Pentru postul de ofiţer III în Inspecţia de Prevenire – Serviciul Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei: desfăşoară activităţi de control, coordonare şi îndrumare a măsurilor şi acţiunilor pe linia protecţiei CBRN la nivelul localităţilor, instituţiilor publice şi operatorilor economici sursă de risc identificaţi; coordonează, verifică şi controlează activităţile privind perfecţionarea pregătirii pe linie de specialitate a personalului echipei CBRN din cadrul subunităţii de intervenţie; execută activităţi de informare preventivă a autorităţilor, organismelor, factorilor implicaţi şi populaţiei, precum şi pregătirea acestora pentru situaţii de urgenţă; are în responsabilitate inventarierea, controlul, precum şi alte activităţi de prevenire la obiectivele cu risc chimic şi de explozie care nu intră sub incidenţa Legii nr. 59 din 11.04.2016, a operatorilor economici sursă de risc nuclear sau radiologic, a instituţiilor medicale specializate, a operatorilor economici cu mari colectivităţi de animale cu risc de zoonoze
organizează acţiunile de prevenire şi protecţie pe linia accidentelor nucleare şi radiologice.

Cererile de înscriere la concurs vor fi depuse personal de către cei interesaţi la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, situat în municipul Timişoara, strada Cluj nr. 14, până în data de 01.10.2016 (data înregistrării), ora 15:30.

Dosarele de recrutare, în volum complet, vor fi depuse personal la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, situat în municipul Timişoara, strada Cluj nr. 14, până 16.11.2016, în fiecare zi lucrătoare, între orele 9 – 15.

Informaţii suplimentare se pot obţine în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 – 16, la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, telefon 0256/494045, interior 056/27300 sau pe www.isutimis.ro.

Foto: Facebook ISU Timis


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns