Poșta timișeană își face datoria în prima linie

Printre categoriile profesionale cele mai expuse în această perioadă de criză se numără și poștașii. Așa cum medicii și polițiștii sunt în prima linie a luptei cu coronavirusul, tot la fel se află și poștașii, de care lumea are atâta nevoie în aceste zile de grele încercări.

CITEȘTE ȘI: Horia Colibăşanu a reuşit să plece din Nepal

Nu contează că își riscă sănătatea, pentru că ei continuă să ducă oamenilor pensiile, mandatele poștale sau ziarele din care mai află ce se întâmplă în țară. Credeți că lor nu le este frică?

Cu siguranță că au și ei temerile lor, ca orice oameni, dar, ca să mai și glumim puțin, putem spune că ei sunt deja imunizați după atâtea condiții potrivnice pe care le-au întâmpinat în profesia lor: ploaie, vânt, ninsoare, arșiță, riscul dea fi prădați, lucruri care, iată, i-au întărit.

Pentru tot ceea ce fac mai ales în aceste momente, merită pe deplin recunoștința noastră!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
D. Constantin 9 aprilie 2020
- Ce se întâmplă cu coletele poștale primite de către persoane singure, vulnerabile, pentru care deplasarea la oficiul poștal este riscantă în condițiile de acum? - Coletul nu poate fi ridicat decât personal sau de către o persoană cu aceeași adresă. O altă persoană cu copia de buletin a destinatarului nu se acceptă. - Mandatul poștal de înștiințare nu mai este adus de către poștaș, - V-ați gândit la o modalitate de a rezolva și astfel de cazuri?
Gyemant Petru 8 aprilie 2020
Ar fi bine daca ar aduce si cupoanele de pensii,ca sa se evite cozile din fata postelor din Timisoara.Cred ca in toata tara este la fel!!!!!!