Pompierii timişeni, la datorie de Revelion

incendiu sonda

Mai mulţi pompieri timişeni au plecat în ajutorul colegilor din Satu Mare, care luptă cu flăcările izbucnite la sonda de gaz de la Moftinu Mare.

Echipa de de salvatori care a plecat spre Satu Mare o va schimba pe cea a pompierilor timişeni care a fost până acum alături de colegii lor care intervin pentru stingerea vâlvătaiei.

„Timp de şapte zile, inclusiv pe perioada Crăciunului, 23 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, au intervenit, alături de colegii din Satu Mare și din alte județe, pentru lichidarea incendiului la sonda de gaz din Moftinu Mare.
incendiu sonda1
Din nefericire, încă se lucrează pentru lichidarea incendiului, iar alți pompieri din cadrul ISU Timiș se deplasează în acest moment la locul intervenției, pentru a-i înlocui pe colegii lor care se vor întoarce acasă ca să petreacă Revelionul alături de familii.

ISU Timiș oferă colegilor din Satu Mare atât suport logistic, cu mijloace de intervenție, cât și cu personal”, au transmis reprezentanţii ISU Banat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns