Poliţistul Marian Godină a fost prins cu 113 km/h în localitate şi a rămas fără permis

godina 1

Poliţistul Marian Godină a fost prins cu 113 km/h în localitate şi a rămas fără permis. Acesta se întorcea din concediu şi a povestit pe blogul său cum s-a petrecut totul.

Marian Godină venea din Republica Moldova, de la Chişinău, din vacanţă. În Covasna a apăsat pedala de acceleraţie şi ce a urmat a povestit singur.
„Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă.

Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile.

M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu. Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama. N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit.”, a povestit Godină.

Poliţistul mai spune că a aflat că avea 113 km/h şi era în localitate, moment în care l-a întrebat pe poliţist dacă lasă acolo permisul, sau poate pleca cu el.

Godină a vrut să plătească pe loc amenda de 652,5 lei, dar povesteşte că s-a căutat în portofel şi în buzunare şi nu avea la el decât 603 lei, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Poliţistul Marian Godină a fost prins cu 113 km/h în localitate şi a rămas fără permis

  1. Kknarul ăsta ar trebui acum să-și facă sepuku în prag. Câți a belit în mod direct sau cu comentariile lui de maicătereza pe FB, toți ăștia ar trebui să se întoarcă cu o flegmă pentru marele justițiar Godină.

Lasă un răspuns