Incendiu devastator în vestul țării: Membrii unei familii au ajuns în stare gravă la spital

incendiu 26

Pompierii arădeni au intervenit,în această dimineață, la un incediu puternic izbucnit la o casă din localitatea Cuvin.

În imobil au fost găsite două victime (frate și soră), o femeie de 41 de ani și un bărbat de 38 de ani, aflate în stare gravă.

„Detașamentul de Pompieri Arad cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șiria a intervenit cu trei autospeciale de stingere, două autospeciale SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Arad la un incendiu în localitatea Cuvin. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime, bărbat și femeie, cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Casa ardea generalizat și violent în interior, existând și o butelie. Victimele au fost evacuate și predate către echipajele medicale. Acestea au fost stabilizate și transportate in stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe Arad”, a declarat George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

UPDATE/ Incendiul a fost stins după mai bine de o oră.

UPDATE 1/ Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza aprinderii greșite a sistemului de încălzire. „S-a folosit pentru aprindere amestec de benzină cu ulei folosit la alimentarea drujbei”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns