Polițiștii și jandarmii timișeni, la datorie în minivacanța de Rusalii

Accident provocat de un polițist din Caransebeș aflat în timpul serviciului

Polițiștii și jandarmii timișeni, la datorie în minivacanța de Rusalii.

Polițiștii timișeni sunt în teren, pentru a asigura ordinea publică, în minivacanța de Rusalii.

Polițiștii din județul Timiș sunt prezenți pe teren la toate evenimentele organizate în această perioadă, inclusiv la Flight Festival de la Muzeul Satului Bănățean.

Oamenii legii recomandă cetățenilor să manifeste o conduită decentă, pentru a ajuta la menținerea unui climat prietenos.

Peste 200 de polițiști vor acționa zilnic în județul Timiș pentru prevenirea oricăror evenimente negative. Astfel, vor fi asigurate măsuri pentru menținerea ordinii publice în locurile aglomerate, zona lăcașurilor de cult și în zonele de agrement. Polițiștii vor desfășura acțiuni punctuale în zona barurilor, teraselor și cluburilor, în vederea prevenirii faptelor antisociale. Totodată, precizăm faptul că alături de jandarmi, vom fi prezenți și la Festivalul Flight, scopul nostru fiind prevenirea evenimentelor deosebite și recomandăm tuturor participanților să fie responsabili, să dea dovadă de maturitate în luarea deciziilor, iar pe primul loc să pună doar distracția”, spune Alexandra Petrovici, de la Poliția Timiș, citată de radiotimisoara.

Zilele acestea, în teren sunt și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, alături de câinii specializați în depistarea substanțelor psihoactive, dar și comisarii Agenției Naționale Antidrog.

CITEȘTE ȘI: 11 cetățeni străini ascunși pe role metalice, descoperiți la Vama Nădlac II


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *