Polițiștii, jandarmii, echipe de la OPC, DSP și DSV controlează zonele aglomerate din Timiș. Aceste acţiuni continuă zilnic

Echipe mixte de control au verificat modul în care sunt respectate normele legale de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar-Veterinare, precum și de la OPC au controlat piețe, târguri, terase și mijloace de transport în comun.

Au fost verificate 116 societăți comerciale și au fost aplicate18 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, au fost aplicate și 29 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind regimul rutier, 1 la Legea 61/1991 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 1 la O.U.G 99/2000.

Oamenii legii precizează că aceste acțiuni continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare.

Poliția face apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Polițiștii, jandarmii, echipe de la OPC, DSP și DSV controlează zonele aglomerate din Timiș. Aceste acţiuni continuă zilnic

Lasă un răspuns