Polițiștii de frontieră timișeni i-au demontat unui sârb toată mașina (GALERIE FOTO)

masina tigari

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Foeni- I.T.P.F. Timişoara, împreună cu inspectorii vamali, au confiscat 2.350 de pachete cu ţigarete netimbrate, ascunse de un cetăţean sârb în mai multe locuri special amenajate în autoturismul personal.

În data de 16.02.2016, ora 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a intra în ţară o persoană de sex masculin, M. Jovan, în vârstă de 35 de ani, cetăţean sârb, conducând un autoturism Ford Mondeo, înmatriculat în Serbia.

În baza unor date şi informaţii deţinute la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni şi observând starea de agitaţie a conducătorului autoturismului, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă, atât în bara din faţă a autoturismului, cât şi în cea din spate, în praguri şi în bord, cantitatea de 2.350 de pachete cu ţigări marca Marble, netimbrate.

Bărbatul în cauză nu a declarat cantitatea de ţigări, încercând astfel să o sustragă de la controlul vamal.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 35.250 lei şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, care au aplicat persoanei în cauză o sancţiune contravenţională în valoare de 10.000 lei, iar poliţiştii de frontieră au instituit faţă de aceasta măsura nepermiterii intrării în România pe o perioadă de 5 ani, conform legii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Polițiștii de frontieră timișeni i-au demontat unui sârb toată mașina (GALERIE FOTO)

Lasă un răspuns