Poliţişti suspectaţi că au luat mită de la șoferi. 18 percheziții

Poliţişti suspectaţi că au luat mită de la șoferi. 18 percheziții

Șase poliţişti sunt suspectaţi că au luat mită de la șoferi. 18 percheziții au loc miercuri la locuințele acestora.

DGA Covasna, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, face miercuri 18 percheziții domiciliare la locuințele aparținând unor polițiști din IPJ Brașov, precum și la sediul unei subunități de poliție.

Totodată, sunt puse în executare 13 mandate de aducere.

Cercetările se fac într-un dosar penal privind săvârșirea, de către 6 polițiști din Brașov, a unor infracțiuni de corupție și asimilate, respectiv luare de mită, dare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu și fals intelectual.

CITEŞTE ŞI: S-a întors la școală! După 15 ani de când a renunțat la facultate, un senator de Timiș a reînceput să studieze managementul, dar de la distanță

„Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul SJA Covasna au fost delegați să efectueze activități de urmărire penală cu privire la faptul că, în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2023, cei șase lucrători MAI ar fi pretins și primit, de la diverse persoane, sume de bani, bunuri și alte valori, pentru nu-și îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu aplica măsuri contravenționale la regimul circulației rutiere”, informează DGA, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *