Polițiști navali fără obiectul muncii, la Timişoara

Chelului îi trebuie tichie de mărgăritar, iar Timișoaara are nevoie de poliție navală, cel puțin așa reiese dintr-un proiect de hotărâre a consiliului local. Cu toate că Bega se întinde doar pe 10,5 kilometri, iar activitatea navigabilă este sublimă dar lipsește cu desăvârșire, primăria va înființa o direcție de poliție navală!

Absurditatea a fost taxată de consilierul PSD Daniel Idolu: ”Oamenii reclamă lipsa polițiștilor în oraș, pe stradă, în tramvai sau în parcuri, iar noi ne apucăm să facem… poliție navală! Vor trebui angajați oameni, se vor aloca niște bani, în timp ce timişorenii ar avea nevoie de poliție în alte zone. E de neînțeles!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Polițiști navali fără obiectul muncii, la Timişoara

 1. O tâmpenie marca Cojan! E vorba de absurditățile pe care primata locală Cojan i le toarnă inginerului Robu între urechii! Da se vrea înființarea unei poliții navale din cadrul … Impostorilor locali ca numai polițiști nu sunt. Și totul numai pt a justifica ineficiență acestora! La ora actuală un local câștiga mult peste salariul unui polițist din cadrul Pol Române dar asta e bine ascuns de Cojan & Co. împreună cu complicitatea tacită a primarului.
  Verificați și veti vedea cărți bani se arunca aiurea pe impostura locală!!!

 2. Încă o idee plecată clar de la același milițian obedient și fără coloană Cojan! Poliție năvală? Pentru ce? Avem o gloată numită poliție locală , bine dotată, foarte bine plătită, ToTAL ineficientă și fără valoare.
  Niciodată nu am înțeles de ce susținem financiar un asemenea serviciu din cadrul Pmt!
  Și da ” măgarului tichia de mărgăritar ” chiar îi lipsește! Robu cazi în penibil susținând asemenea aberații, ai dus orașul asta la un nou nivel al ipocriziei și al prostului gust! Te-ai inconjurat de tot felul de lepre și lingăi!

 3. Hahahahhahahaha!!!Deci sunt pe jos de ras!Politie navala?Pentru ce?Trebuie un oltean de la pacalicii locali sa schimbe macazul la „vaporeto” sau la caiace?Haideti domnilor ca suntem de rasul lumii!Chiar nu vedeti penibilul situatiei?Acest duo Robu/Cojan sunt precum sacul si peticul din fabula .
  Domnule primar dupa aceasta „politie navala” poti sa-ti depui mandatul si sa te tratezi la Gataia .
  P.S.
  Domnule Idolu -desi nu sunt un simpatizant al dumneavoastra de data aceasta tin sa va multumesc ca ati avut coloana si ati dat un raspuns pertinent la aceasta propunere.
  Revizuiti inclusiv organigrama polutiei locale care e mult prea stufoasa pentru cat nu fac.Idem la personalul de conducere.

 4. Curios lucru! Astăzi am consultat pagină poliției locale Timișoara și surpriză!!! Deja sunt scoase la concurs posturi pentru poliția….. năvală! Domnilor consilieri sunteți cu toate țiglele pe acoperiș? Ce e în calul dumneavoastră?! Debordați de prostie și îi cântați în struna agramatului de Cojan!!!!
  Să va fie rușine !

Lasă un răspuns