Polițiști locali din Timișoara, în izolare, după ce au patrulat alături de un bolnav de coronavirus

razie polițisti coronavirus

Cinci polițiști locali au intrat în izolare, după ce au patrulat împreună cu polițistul depistat pozitiv cu noul coronavirus.

„Ca urmare a depistării ca pozitiv cu COVID-19 a unui polițist de la Secția 5 Poliție Timișoara, un număr de cinci polițiști locali care au patrulat în ultimele zile, în patrulă mixtă cu acesta, au fost plasați în izolare la domiciliu, fiind înștiințată și Direcția de Sănătate Publică Timiș despre această situație.

CITEȘTE ȘI: Tramvai în flăcări în vestul țării! 10 pompieri au intervenit pentru a stinge focul

Aceștia urmează să fie testați pentru a se stabili dacă au contactat la rândul lor virusul. Sediul Direcției Poliția Locală Timișoara a fost dezinfectat cu substanțe omologate pentru a preîntâmpina o eventuală transmitere a noului coronavirus în rândul celorlalți polițiști locali. Poliția Locală Timișoara reamintește că încă de la instituirea stării de urgență polițiștii locali au fost implicați permanent, zi și noapte, pentru reducerea răspândirii noului coronavirus, împreună cu Poliția Națională, sub coordonarea operațională a acesteia, cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș și cu reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, la toate activitățile care au presupus prezența în stradă, la supravegherea unităților spitalicești, la verificarea respectării ordonanțelor militare, la verificarea persoanelor izolate la domiciliu, de sărbători, precum și la toate activitățile care au presupus prezența în stradă a oamenilor legii”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns