Cozi kilometrice la Vama Nădlac. Câți români au revenit în țară

vama nadlac 5

Aglomerație mare la Vama Nădlac, în minivacanța de 1 mai. Șoferii au stat și câte cinci ore în coloană pentru a ieși din țară la sfârșitul săptămânii. Chiar dacă Poliția de Frontieră Română a luat măsuri speciale și lucrează la capacitatea maximă a punctului, respectiv pe 6 căi de intrare și 6 căi de ieșire din România, timpii de așteptare sunt mari.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu, indignat de poziția unora dintre criticii săi

Pe sensul de ieșire din România se așteaptă, duminică după masă, 300 de minute, arată aplicația de trafic a Poliției de Frontieră, iar la intrarea în România se așteaptă 90 de minute. Timpii mari de la ieșirea din România sunt cauzați de procedurile de control al autorităților ungare.

Ungaria permite accesul în țară între orele 11.00 – 23.00, pentru cei care nu au simptome de infectare cu covid 19, trec printr-un interviu medical, îndeplinesc cerințele Codului Frontierelor Schengen și prezintă documente care atestă certitudinea permiterii intrării în țara de destinație.

Conform Poliției de Frontieră Arad, în ultimele 24 de ore, pe la Nădlac 1 au intrat în România 2.800 de persoane cu 860 de mașini și au ieșit 1.900 de persoane cu 730 de mașini.

sursa: realitateadearad.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns