Polițiști din vestul țării, cercetați disciplinar și amendați după ce au participat la un botez. Orașul e în scenariul roșu

politisti 20

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara a demarat o anchetă internă în cazul mai multor polițiști care au participat la un botez în Petroșani, deși orașul se află în scenariul roșu. Petrecăreții au fost amendați cu 27.000 de lei, iar autoritățile au deschis și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, scrie publicația Gazeta de Dimineață.

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț pe autostrada A1 în județul Timiș. Impact între două autoutilitare și patru autoturisme

La evenimentul privat, care a avut loc săptămâna trecută, au participat 13 polițiști din cadrul IPJ Hunedoara. Mama copilului, aflată în concediu maternal, este polițistă la Petroșani, iar tatăl copilului este polițist la Aninoasa. Și unchiul copilului este polițist, în Hațeg.

„Ofiţerii Biroului Control Intern urmează să stabilească dacă şi câţi poliţişti au participat la acest eveniment privat (botezul copilului unei familii de polițiști – n.r.) şi  să propună măsuri disciplinare, în cazul în care aceştia vor fi găsiţi vinovaţi. Până în momentul de faţă, s-a stabilit că, pe lângă mama copilului botezat, alți 12 agenţi de poliţie ar fi luat parte la eveniment”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara. Autorităţile au aplicat amenzi în valoare de 27.000 de lei şi au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Polițiști din vestul țării, cercetați disciplinar și amendați după ce au participat la un botez. Orașul e în scenariul roșu

  1. Știți ce? Imi vine să râd polițiștii care sânt învățați să de  amenzi nu cred că le place să și primească ,nu-mi vine să cred, dar cum că suntem mințiți zilnic  de un an de zile mai încape o minciună mai cochetă .
     

Lasă un răspuns