Polițist din vestul țării, amendat de colegii lui: și-a parcat mașina de serviciu într-un mod deosebit

Imaginile cu o mașină a poliției parcată pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități au devenit virale pe rețelele de socializare. Așa au ajuns și sub ochii polițiștilor reșițeni, ai căror coleg a reușit să staționeze pe un loc pe care, evident, nu avea ce căuta. Culmea, parcarea respectivă se află în apropierea Poliției Municipiului.

Reacția nu a întârziat să apară. Reprezentanții IPJ Caraș-Severin au venit cu următoarea precizare:

Cu privire la postarea efectuată pe o rețea de socializare, în care se observă o autospecială de poliție staționată pe un loc de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, în zona Poliției Municipiului Reșița, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să facă următoarele precizări:

Persoana responsabilă a fost identificată și sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin nu tolerează astfel de abateri de la lege, fiind dispuse, cu celeritate, măsuri în consecință, indiferent de calitatea persoanelor responsabile”.

0 Comments

No Comment.