Polițist din vestul țării, amendat de colegii lui: și-a parcat mașina de serviciu într-un mod deosebit

politie handicap

Imaginile cu o mașină a poliției parcată pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități au devenit virale pe rețelele de socializare. Așa au ajuns și sub ochii polițiștilor reșițeni, ai căror coleg a reușit să staționeze pe un loc pe care, evident, nu avea ce căuta. Culmea, parcarea respectivă se află în apropierea Poliției Municipiului.

Reacția nu a întârziat să apară. Reprezentanții IPJ Caraș-Severin au venit cu următoarea precizare:

Cu privire la postarea efectuată pe o rețea de socializare, în care se observă o autospecială de poliție staționată pe un loc de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, în zona Poliției Municipiului Reșița, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să facă următoarele precizări:

Persoana responsabilă a fost identificată și sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin nu tolerează astfel de abateri de la lege, fiind dispuse, cu celeritate, măsuri în consecință, indiferent de calitatea persoanelor responsabile”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns