Polițist bătut în timpul unei misiuni

Doi tineri care au furat un laptop și bani dintr-o farmacie din Liebling au fost reținuți

Un polițist îmbrăcat în haine civile, care încerca să aplaneze un conflict izbucnit în trafic a fost lovit de unul dintre agresori, care nu cunoștea că respectivul este om al legii. Trei bărbați au fost reținuți.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 18 Poliție a fost sesizată prin apel 112, în noaptea de marți spre miercuri, de către un bărbat care a fost victima unei agresiuni, in urma unui conflict în trafic.

Polițiștii l-au depistat și identificat bărbatul reclamat, care era însoțit de mai multe persoane.

”Având în vedere că aceștia manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat sprijin echipajelor din zonă. Până la sosirea acestora, în sprijin a venit o echipă formată din doi polițiști din cadrul Secției 24 Poliție , care acționau, în civil în zona adiacentă.

CITEȘTE ȘI: Doi tineri din vestul țării, care au ajutat la prinderea criminalului din Cluj, recompensați de polițiști

Conflictul a fost aplanat până la sosirea celorlalte echipaje, însă la fața locului a venit, în sprijinul agresorului, un autoturism cu 3 ocupanți, unul dintre aceștia lovindu-l pe unul dintre polițiștii în civil”, transmite, marți dimineața, Poliția Capitalei.

Persoanele implicate au fost duse pentru audieri la sediul Secției 24 Poliție, iar polițistul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări a rezultat că agresorul nu ar fi cunoscut calitatea de polițist, conform antena3.ro.

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Trei bărbați au fost reținuți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *